Ambacht uit eigen atelier

Na 20 jaar was de tijd rijp voor een 'herstoffering' van de huisstijl van Guy Paulissen Meubelstoffering in Maastricht. Niet alleen logo, huisstijl en website moesten daarbij worden vernieuwd, ook de naam en positionering. Om meer recht te doen aan het ambachtelijk specialisme waarmee er een tweede leven wordt gegeven aan kostbare design meubels. Daarnaast worden de laatste jaren ook eigen producten in de werkplaats ontwikkeld. Zo kwam 'Atelier Guy Paulissen' als logische keuze uit de bus.

Het logo en website van Guy Paulissen vallen op door hun strakke zakelijkheid. Eenvoud, ambacht en design verenigd. De nieuwe website is uitgerust met een laagdrempelig CMS en embedded Facebook functie waarmee social en eigen media perfect in elkaar grijpen.

Testimonial Atelier Guy Paulissen

"Ik zie in de praktijk terug hoe belangrijk beeldvorming is. Sinds ik ons nieuwe logo en huisstijl en vooral de website in gebruik heb, is het aantal aanvragen aanwijsbaar gestegen. Ik ben er heel content mee en mijn klanten ook. De Facebook functie werkt perfect. Like R&R!"

Atelier Guy Paulissen

Atelier Guy Paulissen in Maastricht levert authentiek en ambachtelijk vakwerk. Sinds 1995. Met zorg brengt het atelier meubelobjecten opnieuw tot leven. Banken, stoelen, en fauteuils maar ook motorzadels, tandartsstoelen, kantoor- en horecameubilair, fitnessbanken, bootkappen en autostoelen. Daarnaast houdt men zich bezig met het bedenken en uitvoeren van eigen projecten.

www.guypaulissen.nl