Employer branding

DHL European Financial Services in Maastricht vroeg ons bureau om een employer branding strategie te ontwikkelen waarmee zowel het aantrekken van nieuwe medewerkers als het motiveren en verbinden van het huidig personeel op succesvolle en samenhangende wijze zou worden ingevuld.

Iedereen telt mee

Middels workshops met medewerkers werden de 'cultural values' benoemd die kenmerkend zijn voor de organisatie. Deze graadmeters van de bedrijfscultuur vormden het fundament voor de creatieve strategie en werden ingezet zowel in de interne communicatie als de arbeidsmarktcommunicatie. Zo kwam er een nieuw intern magazine 'The Insider', werd de huisvesting gestyled om het DHL familiegevoel uit te dragen en zag een nieuwe recruitment website het daglicht. Alles onder de nieuwe centrale noemer 'DHL European Financial Services. Where everyone counts'.

Testimonial DHL

“In de zoektocht naar een partner voor ons Employer Branding project kozen wij voor R&R Communication. Het creatieve inlevings- en doorzettingsvermogen en de persoonlijke service gaven daarbij voor ons de doorslag. Sinds die tijd werken we intensief met elkaar samen. Al snel bleek er een positieve synergie te ontstaan in de samenwerking. Er werd een compleet en hoogwaardig concept voor ons ontwikkeld, passend bij de tijdsgeest en – belangrijker nog – volledig afgestemd op de doelgroep, onze medewerkers in Maastricht. Ralph en René staan te alle tijde voor ons klaar, denken proactief mee met onze vraagstukken en hebben een creatieve impuls gegeven aan ons interne communicatiebeleid. Chapeau!”

Communications Officer
DHL European Financial Services

DHL Financial Services

Als onderdeel van DHL Deutsche Post, verzorgt European Financial Services diverse accounting en andere service-taken voor de vestigingen in Europa. De afdeling maakt onderdeel uit van DHL Finance Operations Europe met 1.500 medewerkers.

www.dhl.nl