Het beste van twee werelden

ZIO staat voor 'zorg in ontwikkeling'. Een understatement, want als ergens de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen dan is het in de zorg. ZIO behartigt de belangen van de eerstelijns zorg in Maastricht-Heuvelland. Het faciliteert tal van zaken en vervult een coördinerende en verbindende rol. Naast ZIO was de Regionale Huisartsenzorg (RHZ) een aparte organisatie speciaal voor de huisartsen in Maastricht-Heuvelland. Besloten werd om beide organisaties in de communicatie samen te voegen om zo met één stemgeluid naar buiten te treden. De nieuwe corporate identity moest dan ook deze twee werelden harmonieus met elkaar zien te verbinden.

Verbindingen maken

Het fundament van de corporate identity wordt gevormd door het nieuwe logo. Sierlijk, speels en verbinding makend tussen ZIO en RHZ, maar ook tussen de eerstelijns praktijken en andere betrokken partijen in de zorg. De corporate identity werd breed uitgerold waarbij we o.a. het design van de nieuwe website voor onze rekening namen evenals de patiëntenfolders, belettering van het wagenpark en alle zakelijke correspondentie.

Testimonial ZIO

“Al meer dan vijf jaar werken we samen met  R&R Communication. We zijn erg tevreden over de producten die R&R voor onze organisatie maakt en zeker ook met de service daar omheen. Ze luisteren en interpreteren goed, denken mee en zijn proactief. Vervolgens weten ze onze vraag om te zetten in een creatief product dat aansluit bij onze wensen en identiteit.”

Communicatieadviseur
ZIO, Zorg in Ontwikkeling

ZIO, Zorg In Ontwikkeling

ZIO (Zorg in Ontwikkeling) – voorheen stichting RHZ Heuvelland – is een eerstelijns zorgorganisatie in Maastricht en omgeving (Heuvelland). ZIO staat voor optimale kwaliteit van zorg en bereikt dit mede door de eerstelijns zorgaanbieder (bijv. de huisarts of fysiotherapeut) in zijn of haar praktijk adequaat te ondersteunen.

www.zio.nl