Maastrichtse roots in makelen

Het makelaarskantoor was in een andere hoedanigheid al een goede bekende in de Maastrichtse vastgoed wereld. In de oprichtingsfase van het nieuwe kantoor hebben we inspirerende brainstormsessies gevoerd met het management. Men wilde de Maastrichtse roots tot uitdrukking laten komen maar tegelijk moest het ook voor mensen van buiten de stadsgrenzen een goed klinkende naam zijn die direct appelleert aan de makelaardij. Gekozen werd voor 'Woonder' wat in het Maastrichts dialect zoveel betekent als 'wonder'.

Kleur bekennen

In de vormgeving van het eigentijdse logo maakten we gebruik van een opvallend kleurenpalet. De W speelt een prominente rol en het design is opvallend in de makelaardij. Op een huizenaanbodpagina springt Woonder dus meteen in het oog. De huisstijl werd doorgevoerd in alle zakelijke correspondentie, de makelaarsborden en ook de belettering van het kantoor werd eensluidend onder handen genomen.

Woonder Makelaardij

Woonder is specialist op het gebied van aan- en verkoopmakelaardij, projectanalyse en -advies, vastgoedontwikkeling en -begeleiding. Het ervaren team combineert vakmanschap met een eigen(zinnige) visie.

www.woonder.nl