Wie wil opvallen moet een tandje bijzetten

De wereld van de tandheelkunde is volop in beweging. Waar vroeger 'het koperen naambordje' volstond, wordt marktwerking en positionering van de tandheelkundige praktijk steeds belangrijker. Met die wetenschap in het achterhoofd, bedacht DENTSPLY Implants een van de marktleiders op het gebied van tandheelkundige implantaten, 'stepps® direct'. Met dit incentive-programma ontvangt de tandheelkundig
specialist alle communicatiemiddelen voor het positioneren van de praktijk. Van logo tot fotoreportage, van huisstijl tot afsprakenkaartje.

One stepp at a time

stepps® direct functioneerde al een tijd succesvol in Duitsland en ons bureau faciliteerde de introductie van het programma in Nederland en België. Van individueel logo-design tot het verzorgen van professionele fotoshoots voor praktijken. Verder werd er een introductiecampagne voor de Benelux ontwikkeld en lokaliseerden we alle Duitse en Engelse materialen voor de Nederlandstalige markt.

Dentsply

Dentsply staat voor betrouwbare en duurzame, patiënt specifieke implantaatzorg door een allesomvattend assortiment orale implantaten, digitale technologieën en professionele ontwikkelingsinstrumenten.

www.dentsplyimplants.com
www.stepps.de