Ten strijde tegen inefficiency en verspilling

In aansluiting op het employer branding concept kregen we het verzoek om het 'LEAN' programma binnen de DHL Finance organisatie van een herkenbare eigen identiteit te voorzien. LEAN bestaat uit een verzameling van methoden die erop gericht zijn om de winstgevendheid te verbeteren door verspilling en inefficiency in het arbeidsproces tegen te gaan.

Meet mister Lean!

Speerpunten in het creatief concept zijn een eigen LEAN beeldmerk maar vooral het  'cartoon' personage 'Mister Lean' dat we bedachten. Laagdrempelig en met een hoge aaibaarheidsfactor. Het concept verschaft de organisatie veel flexibiliteit en maakt het mogelijk om ook complexe onderwerpen op een aantrekkelijke wijze inzichtelijk te maken voor alle betrokken medewerkers.

Testimonial DHL

“In de zoektocht naar een partner voor ons Employer Branding project kozen wij voor R&R Communication. Het creatieve inlevings- en doorzettingsvermogen en de persoonlijke service gaven daarbij voor ons de doorslag. Sinds die tijd werken we intensief met elkaar samen. Al snel bleek er een positieve synergie te ontstaan in de samenwerking. Er werd een compleet en hoogwaardig concept voor ons ontwikkeld, passend bij de tijdsgeest en – belangrijker nog – volledig afgestemd op de doelgroep, onze medewerkers in Maastricht. Ralph en René staan te alle tijde voor ons klaar, denken proactief mee met onze vraagstukken en hebben een creatieve impuls gegeven aan ons interne communicatiebeleid. Chapeau!”

Communications Officer
DHL European Financial Services

DHL Financial Services

Als onderdeel van DHL Deutsche Post, verzorgt European Financial Services diverse accounting en andere service-taken voor de vestigingen in Europa. De afdeling maakt onderdeel uit van DHL Finance Operations Europe met 1.500 medewerkers.

www.dhl.nl