Platform voor èn in de praktijk

ZIO (Zorg in Ontwikkeling) faciliteert een scala aan zaken voor praktijken van huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten etc. Van personele invulling tot het geven van cursussen, het beheer van het vastgoed en de centrale inkoop van materiaal. Geheel in lijn met deze gedachte van faciliteren paste ons idee om een website platform in te richten speciaal afgestemd op de behoeften van de praktijk.

In de basis is iedereen anders

Het platform bestaat uit een modulaire basiswebsite waarin alle gangbare informatie voor de eerstelijns praktijk is opgenomen. De vormgeving en implementatie wordt door ons bureau op maat verzorgd waardoor elke website zijn eigen ontwerp behoudt, geheel in lijn met de huisstijl van de praktijk. De patiëntregistratie- en receptformulieren op de sites zijn via SSL-certificaten beveiligd. Zo wordt een compleet veilige informatieoverdracht gewaarborgd.

Testimonial ZIO

“Al meer dan drie jaar werken we samen met  R&R Communication. We zijn erg tevreden over de producten die R&R voor onze organisatie maakt en zeker ook met de service daar omheen. Ralph en René luisteren en interpreteren goed, denken mee en zijn proactief. Vervolgens weten ze onze vraag om te zetten in een creatief product dat aansluit bij onze wensen en identiteit.”

Communicatieadviseur
ZIO, Zorg in Ontwikkeling

ZIO, Zorg In Ontwikkeling

ZIO (Zorg in Ontwikkeling) – voorheen stichting RHZ Heuvelland – is een eerstelijns zorgorganisatie in Maastricht en omgeving (Heuvelland). ZIO staat voor optimale kwaliteit van zorg en bereikt dit mede door de eerstelijns zorgaanbieder (bijv. de huisarts of fysiotherapeut) in zijn of haar praktijk adequaat te ondersteunen.

www.zio.nl