Diagnose: website met CMS

Geheel in lijn met het nieuwe logo en huisstijl benaderde de organisatie 'Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg' ons met de vraag om een nieuwe website. Zelf te onderhouden door medewerkers, eigentijds en vooral aantrekkelijk en laagdrempelig zowel voor artsen als patiënten. De website werd gerealiseerd met een content management systeem (CMS) en voorzien van een eigentijdse vormgeving. Met een dynamisch tintje en uitgerust met een nieuwsbrief module.

Testimonial

De nieuwe website die R&R Communication ontworpen heeft, doet precies dàt wat onze organisatie wil: de doelgroep aanspreken èn bereiken. Dankzij de samenwerking met R&R is alle informatie goed toegankelijk en vindbaar. Actualisatie van onderdelen is binnen het CMS goed uitvoerbaar en de zekerheid van de kennis en professionele ondersteuning van René en Ralph maken het beheer van de website een plezierige zaak. Ook heeft HuisartsenOZL van R&R Communication een goede tool in handen gekregen, waarmee wij op gebruiksvriendelijke wijze professionele email nieuwsbrieven kunnen opmaken en verzenden naar onze doelgroep.

Communicatie Specialist
Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg

Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg

In oostelijk Zuid-Limburg hebben 132 huisartsen zich verenigd in de zorggroep Huisartsen OZL. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen regelt de 24/7-uurs huisartsenzorg voor de inwoners via één centraal loket.

www.huisartsen-ozl.nl