We staan er persoonlijk achter

De naam R&R Communication behoort toe aan Ralph Verhallen (concept en copy) en René Claus (art direction). Persoonlijk commitment, korte lijnen, creatief instinct en sinds 1997 nog geen deadline gemist. Dat zijn onze troefkaarten. De sterkste creatieve concepten en strategieën ontstaan als u zelf met de specialisten aan tafel zit. Zonder overhead en ruis maar met verstand van zaken en een rotsvast geloof in geïntegreerde communicatie waar strategie en creatie naadloos aansluiten.

Vanuit het bruisende centrum van Maastricht spreiden we onze vleugels uit over vele landsgrenzen. We leggen ons niet toe op één type klant of sector. Veelzijdigheid houdt ons scherp en geinspireerd. Elk project vraagt maatwerk en dat leveren we met veel toewijding aan onze opdrachtgevers. Vertrouwen, daar draait het om.

We hebben een bijzonder track-record in branding en rebranding trajecten voor grote, internationale ondernemingen. Multinationals die de toon zetten in air-conditioning, sprinkler installaties, isolatie, defibrillatoren of commericiële wasmachines. Ook in de dynamische zorgsector hebben we al aansprekende projecten gerealiseerd. Geregeld kloppen ook startende ondernemers en het MKB bij ons aan.

Onze dienstverlening bestrijkt het brede vakgebied van design, communicatie, multimedia en PR. Het bedenken van merk- en communicatiestrategieën maar ook alle uitvoerende werk nemen we deskundig ter hand. Brochures, jaarverslagen, persberichten, verpakkingen, websites of een geslaagde deelname aan uw internationale vakbeurs. En dat is slechts een greep. We voeren de regie en zorgen dat alle uitingen feilloos en kostenefficiënt op elkaar zijn afgestemd.

Ralph Verhallen

Concept & Copy
Communicator met een scherpe pen en positieve blik op de wereld. Maakt graag de trefzekere vertaalslag van briefing naar creatief concept. Bedreven in het sturen en in goede banen leiden van complexe projecten. Opgeleid in reclame, voorlichting en pr aangevuld met praktijkopleidingen in marketing en communicatie.

verhallen@rrcommunication.com  

René Claus

Art Direction & Design
Tekende al in de wieg. Veelzijdig, purist en vakbekwaam. Sterke hang naar design en verfijnd gevoel voor vorm met veel aandacht voor detail. Verliest nooit het overzicht en de context uit het oog. Opgeleid in grafische en ruimtelijke vormgeving aangevuld met praktijkopleidingen in multimedia.

claus@rrcommunication.com