We worden graag persoonlijk.

'It's all in the name.' De initialen R&R behoren toe aan de grondleggers Ralph Verhallen en René Claus. Persoonlijk dus. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de beste creatieve concepten ontstaan als de makers zelf met u aan tafel zitten. Zonder overheadkosten en hinderlijke ruis. Maar met de juiste vragen, verstand van zaken en een rotsvast geloof in geïntegreerde communicatie.

Vanuit Maastricht opereert ons ervaren team vaak over de landsgrenzen. We leggen ons niet vast op één type opdrachtgever. Veelzijdigheid houdt óns scherp en uw werk authentiek. Elk project vraagt maatwerk en dat leveren we graag. Met inspiratie en persoonlijk commitment. Dit maakt dat relaties ons tijdens hun carrière nogal eens 'meenemen' in hun rugzak. Een compliment en bevestiging dat we op het juiste spoor zitten. Ook in ons vakgebied draait alles immers om vertrouwen.

We zijn sterk in het bedenken van merk- en communicatiestrategieën en de creatieve concepten die daarop gebaseerd zijn. Maar we ontzorgen uw onderneming natuurlijk ook graag met alle mogelijke 'uitvoerend werk'. Van brochure tot jaarverslag, verpakking, (digitaal) magazine, direct mailing, app of advertentie, schaalbaar standontwerp of responsive website.

Ralph Verhallen

Concept & Copy
Communicator met scherpe pen en positieve kijk. Trefzekere vertaler van briefing naar creatief concept en copy. Aanspreekpunt voor klanten. Houdt het hoofd koel en het vizier op scherp tijdens het coördineren van projecten. Bachelor in communicatie, voorlichting en PR aangevuld met praktijkopleidingen en training in marketing en communicatie.

verhallen@rrcommunication.com  

René Claus

Art Direction & Design
Veelzijdig vakman met een verfijnd gevoel voor vorm. Oog voor detail, precisie en kleur. Wisselt het tekenpotlood af met de nieuwste multimediatechnieken. Verliest tijdens het creatieve proces de context nooit uit het oog. Bachelor in grafische en ruimtelijke vormgeving aangevuld met praktijkopleidingen in multimedia en design.

claus@rrcommunication.com  

Petra Driessen

Brand Strategy
Door de internationale wol geverfde Merkstratege en Facilitator. Intuïtief en analytisch. Distilleert de essentie van uw merk en schrijft een raak recept voor de creatie. Creatief werk met als springplank een intelligente merkstrategie. Master in Sociale Psychologie, diploma in Higher Education, gecertificeerd facilitator van de VOORT innovatiemethode. Docent marketingcommunicatie en PR.

driessen@rrcommunication.com