We worden graag persoonlijk

'It's all in the name.' De initialen van R&R Communication horen bij Ralph Verhallen (conceptontwikkeling en copywriting) en René Claus (design en multimedia). Met de vaste overtuiging dat het beter kan, namen we ergens in 1997 het heft in eigen handen. Vanuit de gedachte dat de sterkste creatieve concepten ontstaan als de specialisten zelf met u aan tafel zitten. Zonder overhead en hinderlijke ruis. Maar met verstand van zaken en een heilig geloof in geïntegreerde communicatie waarbij strategie en creatie hand in hand gaan.

Vanuit Maastricht spreiden we onze vleugels graag uit over de landsgrenzen. We focussen ons niet op één type klant of business. Veelzijdigheid houdt óns scherp en het werk authentiek. Elk project vraagt maatwerk en dat leveren we graag. Met toewijding en persoonlijk commitment aan onze opdrachtgevers. Dat maakt dat relaties ons in hun carrière nogal eens 'inpakken' in de persoonlijke rugzak. Een groot compliment en bevestiging dat we op de goede weg zitten.

Onze full-service dienstverlening strekt zich uit over het hele vakgebied van communicatie en design. Het bedenken van merk- en communicatiestrategieën en de daaruit voortkomende creatieve concepten. Maar ook het uitvoerende werk schuwen we niet. Of het nou gaat om het ontwerp en de ontwikkeling van brochures, jaarverslagen, verpakkingen, displays, direct mailings of een driedimensionaal standontwerp.

'Nieuwe media' zijn niet weg te denken in ons vakgebied. We ontwikkelen websites die communicatief de juiste snaar raken. In het oog springend design, intelligente navigatie, laagdrempelig CMS en 'responsive' in de techniek. Het zijn bouwstenen uit onze aanpak. We adviseren u graag over Google-ranking, webshop concepten, de ontwikkeling van apps en het inzetten van social media.

Ralph Verhallen

Concept & Copy
Communicator met een scherpe pen en positieve blik op de wereld. Maakt graag de trefzekere vertaalslag van briefing naar creatief concept. Bedreven in het sturen en in goede banen leiden van projecten. Bachelor in reclame, voorlichting en pr aangevuld met praktijkopleidingen in marketing en communicatie.

verhallen@rrcommunication.com  

René Claus

Art Direction & Design
Tekende al in de wieg. Veelzijdig vakman. Sterke hang naar design en verfijnd gevoel voor vorm. Veel aandacht voor detail en kleur. Verliest nooit het overzicht en de context uit het oog. Bachelor in grafische en ruimtelijke vormgeving aangevuld met praktijkopleidingen in multimedia.

claus@rrcommunication.com